Onze zaal biedt vele mogelijkheden voor uw zakelijke meetings of evenementen. Onderstaand de kenmerken van de zaal, de locatie en de mogelijkheden

Onze vergaderruimte is een grote en lichte ruimte voor maximaal 40 deelnemers, gelegen in ons restaurant in het winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer. Indien gewenst richten we de ruimte geheel naar uw wens in.

U kunt u bijeenkomst organiseren zoals u het wilt. Standaardvoorzieningen, zoals WiFi, een smart TV met internetverbinding en een flipover zijn standaard beschikbaar.

Ons restaurant staat bekend om zijn goede kwaliteit gerechten voor een redelijke prijs. Het combineren van uw vergadering of training met een lunch of diner is uiteraard mogelijk. In overleg kunnen we van ons gebruikelijke diner-concept – all you can taste met bediening – afwijken en een lunch of diner op maat aanbieden. Catering tijdens uw bijeenkomst hoort uiteraard ook tot de mogelijkeden.

U kunt de ruimte los huren voor een hele dag (€ 250,-) of alleen de middag van 13.00 tot 17.00 uur (€ 125,-). Dranken en eten kunt u dan los bestellen in het restaurant.
U kunt ook kiezen voor een catering arrangement. Voor € 10,- per persoon per dagdeel krijft u dan onbeperkt koffie, thee en/of frisdranken.

Neem contact met ons op via info.totzo@gmail.com of bel ons op 079 360 2066.