Gegarandeerd succes met TotZo! als uw feestlocatie TotZo! in Oosterheem, Zoetermeer staat bekend als een sfeervol restaurant, maar bij ons kunt u ook een ruimte huren. Voor vergaderingen, workshops of trainingen overdag, maar ook voor (verjaardags)feestjes, kinderfeesten, personeelsborrels of walking dinners overdag en/of ‘s avonds. Dus iets te vieren? Voor een geslaagd feest tegen een supervoordelig tarief kunt u bij ons terecht. Voor een volledige sfeerimpressie en een indruk van de mogelijkheden, bezoek onze Facebook en Instagram pagina’s.

Verschillende arrangementen

In het organiseren van een feest gaat vaak veel tijd zitten. Wij kunnen u hier bij helpen, maar deze keuze is geheel aan u. U kunt bij ons kiezen voor alleen de huur van de ruimte met prijzen die starten vanaf 125,- Euro! – of u schakelt ons in voor organisatie, hapjes, drankjes en entertainment. Het aanbod in de catering is ruim, zie onze kaart voor een indruk. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een feest te regelen dat past in uw budget.

Voor een betere indruk, kom gezellig even langs

Als u graag van te voren onze locatie in Zoetermeer wilt bekijken, kom dan gerust even langs. Het makkelijkst is om daarvoor een aanvraag te doen via ons contactformulier of door te bellen naar 079 360 2066.

Indicatie van onze prijzen

  • Zaalverhuur dinsdag t/m donderdag, ‘s middags: € 125,-
  • Zaalverhuur vrijdag t/m zondag ‘s middags: € 175,-
  • Zaalverhuur dinsdag t/m donderdag, ‘s avonds: € 300,-
  • Zaalverhuur dinsdag t/m donderdag, ‘s avonds: € 600,-
  • Catering: vanaf € 10,- per persoon